Een heerlijk verwenmoment voor de allerkleinsten. Een sessie bestaat uit floaten en massage. Kom je gauw bubbelen met je baby?

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: de aangesloten account voor de gebruiker babybadhuys heeft geen toestemming om dit feed type te gebruiken.
Fout: geen berichten gevonden.

NICE TO MEET YOU!

Ik stel me allereerst even aan je voor, want ik begrijp dat je graag wil weten wie jouw baby in bad gaat doen! Ik ben Vera, eigenaresse van Betuwsch Badhuys en daarmee ook Baby Badhuys en mama van een baby en kleuter, Elif en Noah. Inmiddels heb ik acht jaar geleden Betuwsch Badhuys geopend en zijn we uitgegroeid tot een compleet wellnesscentrum.

Beter gezegd: wellnessboerderij, want we zijn gevestigd in een oude boerderij, midden tussen de weilanden en boomgaarden in de Betuwe. Een sfeervolle, karakteristieke locatie, waar wij op kleinschalige, persoonlijke manier onze gasten verwelkomen.

Voor ik moeder werd, waren mijn ambities eindeloos en mijn werkdagen lang. Van te voren kun je niet bedenken hoe groots moeder worden is. Het was een droom die uitkwam.. en meer! Ik was overweldigd en er was niks zo belangrijk dan mijn kleine mannetje. De eerste maanden waren pittig; reflux, krampjes, huilen, het kwam allemaal voorbij. Daardoor weet ik inmiddels wat je als moeder allemaal over hebt om het leed van je kleine baby te verzachten, om het draagzaam te maken en dat je alles wil proberen om de pijn weg te nemen.

Mijn lieve team gaf mij een cadeaubon voor een floating sessie met Noah. Na een uur in de auto kwamen we aan bij de baby spa. Wat leuk, een wellnesscentrum voor baby’s. Net als bij ons, maar dan gericht op de allerkleinsten. Het was een hele bijzondere, waardevolle beleving.

Een jaar later, kwam er een ruimte vrij in het Badhuys. Mijn werkdagen zijn dan wel korter geworden, mijn ambities (en bruisend ondernemershart) zijn er nog altijd! Ik ben mij gaan oriënteren op wellnessfaciliteiten voor de allerkleinsten, met natuurlijk die mooie ervaring met Noah in mijn achterhoofd.

Een Baby Badhuys, dat moest het worden. Een bad om te floaten, een heerlijke babymassage.. om ook mooie belevenissen en herinneringen voor kersverse mama’s te verzorgen.

Naast de ontspanning, wil ik ook wat voor moeders en hun kroost betekenen. Ik weet hoe zwaar voor ouders en hoe sneu voor kleintjes het is als de eerste maanden struggles hun intrede doen. Zo kwam ik bij de Baby & Kind opleidingen van Massage Academie Nederland terecht en heb ik de officiële opleiding gedaan om mijn werk in de baby spa deskundig uit te voeren. Ik kan je helpen met heerlijke float sessies en babymassages om de klachten van reflux, krampjes, voorkeurshouding, overstrekken te verminderen. Ik kan je de Shantala babymassage aanleren, zodat jij je kleintje thuis ook kunt masseren. Ook voor prematuren en dysmaturen. Voor de kleine mensjes, met veel liefde en groots effect.

Inmiddels doe ik deze sessies niet meer alleen, maar versterker Marja en Rosa het Baby Badhuys team. Alle drie doen we dit vak met veel liefde en onze eigen ervaring met baby’s. Marja is moeder en ook oma van een drietal kleinkinderen. Rosa is inmiddels zelf ook moeder, van zoon Noan!

Heel graag ontvangen wij je in het Baby Badhuys voor een sessie, ter vermindering van die vervelende kwaaltjes of gewoon, heerlijk ter ontspanning.. een beleving om nooit te vergeten!